milkarna.blogg.se

Vi är ett gäng killar som lever efter mottot #Milk #Läfk #Lpk #Jäs #Jussi Vi går i kärrtorps gymnasium allihop, och har jätte kul tillsammans!

Mjölkare 5

Publicerad 2012-09-30 21:43:00 i Allmänt,

asså man ba Tja (acke fattar så håll käften era inavla bönder) Jag heter Anton fast brukar ju gå under namnet jojjsjas. jag har 2 garderober i mitt rum. Den ena är ganska jobbig att öppna för det är en mattkant som tar emot. men vafan livet är inte alltid lätt. Reppar #Milk #Lillagubben #Zlatansnäsa och shoutout till Pettan eller även kallad pettsson. vi söker även någon som vill vara findus skriv i kommentarerna om ni vill. Peace

Kronjas! Milker #4

Publicerad 2012-09-30 20:41:24 i Allmänt,

Hej bloggen det är nicke/jussit här igen ville bara meddela att jag har milkat 323 ggr den här veckan vilket jag tycker är ett ganska bra facit!
Lever efter mottot: "Är man ett jussi får man jussi tåla." Men det är gg aja ses nästa vecka då era fittor hahahah käften acke. #Milko #YOMO #NoLiterallyWhatTheGramsAre #JajjsKanJuVaraNajs

Milker #3

Publicerad 2012-09-30 19:13:45 i AckePacke,

-Dagens tanke=Jag gillar inte utropstecken, men ibland är dom anändbara.-
Sup nigglets :)
jag heter Axel (Acke). Jag är en relativt cp person och jag har mina stunder då jag kan hitta på lite vad som helst. Typ som att milka iväg till nån mitt i natten spontant eller att bara göra något skumt som att ta foton på myror. Annars är jag en ganska normal person :) i alla fall ur mitt perspektiv, men jag tror att de flesta tycker jag är lite skum hahahah lol. Men man kan inte göra alla nöjda :)))

Jag är också ganska barnslig och tycker sådana saker som bajs fortfarande är lite kul (lol fnissa irl när jag skrev bajs ^^) för övrigt ser jag mig själv som en ganska snäll person som inte har avsikt att skada någon förutom kanske Antons pung lite då och då xD. Annars är jag ganska ensammen, en flickvän skulle inte sitta fel liksom, som man kan mysa lite med och bara jäsa i sängen framför någon mysig film. Haha men de lär ta lite tid innan jag hittar någon som jag kan ge min kärlek till men de är lugnt jag kan vänta xDDDDDDDDDDDD.

Jag har ju mina milkers lixom som jag kan va med tills dess för vi har #Swaggen så det är chillax brolle. Annars då? vad gör jag nu? Funtar på att göra lite mat för jag är hungrig som ett jas, men är det värt att gå upp ur sängen? jag hamnar ofta i denna situation fast då brukar mamma finnas <3MAMMA<3 men nu måste jag göra mat själv. jaja jag får leva med att det inte blir någon mat idag, sängen är för skön.

*spontan tanke*
Har killar milk i sina bröst?
Hmmmm tror jag ska kolla upp det sen lol.

Här är en bild på mig, ska försöka uppdatera så ofta som möjligt med "dagens tanke" och andra spontana tankar!

Aja det här va AckePackeLingonDase jag reppar #milk #läfk #lpl #jäs #jussi #ochalltannatcoolt hej då xDD.

Milker #2

Publicerad 2012-09-29 10:34:00 i Allmänt,

Hej!
Jag heter Jesper Heller och är en av alla som lever för mottot #milkers. Jag är 16 år gammal, går på Kärtrops gymnasium, på linjen sam-sam. Jag trivs bra i min klass samt i skolan. Jag har mina ruttz gubbz i skolan, men de går inte i samma klass. Vi myser på alla tillfällen vi får!

Mer om Jesper!
Jag är en väldigt random person, som gillar att jäsa. Bara ta det lugnt. Jag är väldigt öppen person, samt har rätt störd humor. Som Sebastian spelar jag även datorspel, dock inte lika mycket och lika seriöst längre. Nu är det mest för att det är lite smått kul. Annars då? Jag gillar mina vänner, (Fisken<3Basse) Hoppas ni kommer ha kul ni som läser denna underbara blogg! Jag kommer i alla fall göra ett inlägg per dag, utom de dagar jag inte hinner! Vad kommer jag skriva om? Åsikter, random saker, kanske hur min dag har sätt ut? Ja typ random saker.
Vill bara säga tack till mina #Milkers<3
Reppar #Milk #Läfk #Lpk
Peace

Milkers!

Publicerad 2012-09-29 10:24:00 i Allmänt,

Hej jag heter Sebastian Jahnsson. Jag är 16 år gammal.
Jag går i kärrtorps gymnsium Sam/Media, .Jag gillar skarpt att köra data spel! Har kört Counter Strike under en längre period, jag var ganska seriös där ett tag. Hade sponsorer osv!!! Nu kör jag mest WoW  

Allt för mig!
Sebastian.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela